duminică, 1 noiembrie 2015

Nunta cu maști




Planific nunta fiicei mele la restaurant Good Old Times,    hotel Golden Tulip Times… Știm că vom avea parte de cea mai bună servire iar ideile noastre vor fi materializate cu brio de personalul specializat al hotelului. Evenimentul va avea loc anul următor dar amănuntele trebuie clarificate din timp.

Invitațiile vor avea pe ele o gondolă, pe care doua siluete, pornesc la un drum împreuna. Va fi o nuntă cu măști venețiene!
 
Ne imaginăm la primire, la intrarea în sală, doua personaje ale Commediei dell'arte, un Pierrot si o Colombină care vor inmâna fiecărui invitat cate o mască potrivita cu personalitatea lui. Nu va fi o nuntă foarte mare, familia lărgită și nașii si câțiva prieteni ai mirilor, deci fiecare va primi o mască potrivita , atent personalizată .Locurile la masa vor fi indicate cu miniaturi ale măștilor unicat primite si fiecare va trebui sa caute locul la masa care are miniatura măștii pe care el a primit-o. 

Vom angaja un fotograf care cu un aparat Polaroid sa facă poze tuturor invitaților, în doua ipostaze, cu mască și fără mască, iar la plecare fiecare invitat va primi o fotografie , va lua cu el ambele măști împreună cu o sticlă de vin și va fi poftit să scrie în cartea de oaspeți un sfat o idee , un gând inspirat de existența acestor măști în viața fiecăruia dintre noi, despre rolul lor bun sau rău într-o căsnicie pe cale să înceapă. Un alt set de poze se va face lângă o draperie in culorile nuntii si un aranjament floral lângă cartea de oaspeți. Invitații se vor fotografia in decor, vor scrie urările si Colombina va lipi imediat fotografia in cartea de oaspeți, in dreptul notițelor fiecăruia. 

Unul dintre coșmarurile oricărei petreceri este pentru orice invitat, momentul când observă că s-a pătat, că o bretea s-a rupt , că l-a lovit durerea de stomac . Intr-un salonaș al hotelului se va amenaja un budoar unde se va găsi trusa de urgenta în care se vor găsi : ace și ațe de mai multe culori , ace de siguranță, șervețele umede, batiste de hârtie, absorbante, rimel, agrafe, lac de unghii transparent, bandaje, leucoplast, aspirina, antiacid, medicamente pentru uz general….




Decorarea sălii o vom lăsa personalului specializat al 
hotelului care are mai multă experiență   in acest domeniu, știu care sunt elementele cele mai potrivite pentru a asigura un echilibru vizual perfect .
 Vom folosi un aparat de proiecție ca să proiecteze pe unul din pereți un colaj de poze care vin din copilăria fiecăruia dintre miri, descriu familia și prietenii și ceea ce înseamnă acestea pentru tinerii care pornesc la drum împreună si un colaj cu fotografii care au o semnificație doar pentru miri cum ar fi locul in care s-au cunoscut, excursiile pe care le-au făcut împreună, momente care i-au inspirat de-a lungul relației și i-au adus la decizia finală.



Articol scris pentru Superblog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.