duminică, 22 noiembrie 2015

Ce vor femeile !


Ce vor femeile? O intrebare  simplă cu un răspuns complex  ce trece printr-o gamă foarte vastă de aspecte, de atitudine , comportament , până la amănunte de look pe care nu ți le-ai fi imaginat vreodată.
Toate femeile vor lângă ele un bărbat potrivit cu visurile lor .
O persoana optimistă   , cu o prezență care inspiră sentimente pozitive și îl face pe interlocutor să se simtă în largul lui,  cu simțul umorului, dar fără a fi cinic , sarcastic sau vulgar. O persoană care să facă o conversație lejeră, care să-și poată exprima sentimentele potrivite în momentele potrivite  și care totodată știe  să asculte fără a-ți da senzația că ești atât de plictisitoare, încât de o oră visează cu ochii deschiși la meciul de fotbal de săptămâna viitoare.
Un tip care arată bine , este bine îmbrăcat fără a fi ostentativ  însă și are un   IQ social ridicat, în așa fel  încât să poată relaționa în orice grup social. Clar, să nu fie dependent de părerile mamei  lui, să-și poată purta singur de grijă, să aibă scopuri înalte și ambiția de a le îndeplini, e chiar mai important decât  să aibă mulți bani din afaceri  ciudate . 
Un bărbat hotărât, care știe ce vrea e super atractiv.

Să fie cald și protector,  nu toate femeile doresc să fie amazoane , să  cucerească singure continente, călare pe cal cu un arc în mână. Să fie empatic să observe îmbunătățirile  fizice pe care le faci periodic de dragul lui.  
 Să fie discret să nu-și bage nasul în sertarele în care tu ții aparatul de epilat sau în agenda în care ai programările la coafor sau la cosmetică , sau printre facturi și să găsească nota de plată pentru aparatul de  epilare IPL


Și mai ales să nu folosească aceste servicii, luându-ți plăcerea de a sta în brațele  lui puternice și de a te juca cu blănița de pe pieptul lui făcând cârlionți  din ea pe deget sau  desenând hărți    și scriind povești  pe acolo cu respirația caldă.
El trebuie să observe că tu ai folosit acele servicii sau și mai bine să nu știe că le folosești, să se bucure doar de efectele  lor, de plăcerea de a mângâia un picior fin și moale ca un obraz de copil.

Cu siguranță poate fi foarte complicat. Nici noi femeile nu suntem atât de perfecte  pe cât ne dorim să fie partenerul nostru. Dar e frumos să visăm , nu?

Articol scris pentru Superblog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.