duminică, 15 noiembrie 2015

Confirmări necesare



Cine sunt?  o boare de spirit prinsă într-un mecanism de carne și oase și totul învelit într-o acoperitoare de piele.  Marginile mele fizice se opresc la stratul de piele.  Multă vreme acest lucru nu a creat nici o problemă,  ploaia, fulgii de zăpadă se puteau stinge de fața mea  fără să îi bag în  seamă.  

Comparația bat-o vina a fost cea care a stricat prietenia totală  dintre mine și pielea mea. 
Am observat că unele femei aveau un ten ca de porțelan, fără pete,  coșuri sau riduri, nici măcar din cele  de expresie.  Apoi am observat că asupra unor persoane,  trecerea timpului nu se observă  nici măcar un pic. Pielea le rămâne mereu strălucitoare și neridată.Se poate că aici și stilul de viață este o componentă importantă, nervii e clar nu fac bine la ten, nici răutatea sau alte emoții dezlănțuite.  

Pe lângă aceste considerații legate de temperament am privit cu multă atenție  fețele femeilor de toate națiile. Am început să observ   obiceiurile de îngrijire ale feței.  Nu sunt un fan al super acoperirii feței cu fard, totdeauna m-am intrebat ce se ascunde dedesubt !  Am experimentat și eu neprofesionist să folosesc farduri , sau produse pentru mascarea cearcănelor  de exemplu, dar nu am fost mulțumită. 

Am ajuns la câteva concluzii, sportul și o viașă emoțională echilibrată fac bine la ten și la menținerea tânără a pielii.  Apoi mai trebuie avute în vedere sfaturile specialiștilor. Avem multe produse românești de calitate , și nu putem să le încercăm pe toate.  Specialistii Gerovital care au preluat munca Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, sunt cei mai în măsură să facă recomandările. Istorie și tradiție , un mix de care trebuie să profităm . Am văzut că s-a lansat prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec,  Gerovital H3 Derma+ . Trebuie încercat.

Folosesc de o vreme la recomandarea specialiștilor  crema pentru curățare și demachiere. Am încercat și altele dar acesta este singurul cu care imi pot demachia ochii fără să mă usture sau să mă irite. Este foarte bun si pentru curățarea feței și gâtului.
O altă zonă căreia încerc să-i acord atenție specială este zona  sensibilă ochilor pentru ridurile de expresie. Aici folosesc crema antirid contur ochi, se ameliorează cu acestă ocazie și cearcănele și poate și ridurile profunde .

Așteptările mele nu sunt exagerate, lupta cu vârsta nu trebuie  și nu poate fi total câștigată. Voi obține acel confort de care am nevoie ca să pot spune, uite, și pielea mea e luminoasă și fermă și stralucește de sănătate .

 

Conform Testului  Farmec de pe site:

În general este un ten fără probleme, cu epiderma netedă, cu aspect tineresc, luminos, cu porii închişi. Ocazional pe frunte, nas şi bărbie pielea se îngraşă, luceşte şi pot apărea coşuri. Pentru acest tip de ten îţi recomandăm Gama Gerovital H3 Evolution 45+, Crema anti-age intens restructurantă.


Pentru pastrarea si mentinerea starii de sanatate si confort a tenului D-voastra e necesar sa alegetiproduse potrivite si sa respectati urmatorii pasi in ingrijirea cotidiana: o demachiere corecta a tenului, urmata de tonifierea, hidratarea si / sau nutrirea tenului; e necesar sa acordati o atentie speciala zonei sensibile din jurul ochilor. In afara ingrijirii zilnice nu uitati folosirea saptamanala a produselor de exfoliere si a mastilor potrivite tenului D-voastra!

Q.E.D.


Articol scris pentru Superblog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.