joi, 8 octombrie 2015

O bună prietenă

Oglinda ii reflecta imaginea. Părul   ondulat  înspicat cu șuvițe albe coboară în cascadă pe umeri pierzându-se undeva pe spate.

Totdeauna a adorat sa aibă parul lung, mai ales atunci când putea să îl răsfire în vântul sălbatic dinaintea furtunilor de vară . Vârtejul  părului în jurul capului îi dădea senzația de imponderabilitate.

A fost foarte greu să renunțe la vopsit, la aparența  veșnicei tinereți  conținută într-un tub de vopsea. Ileana Cosânzeana  ajunsă o doamnă de vârsta a doua cu copii adolescenți se privește în oglindă.  A fost o vreme când intrase în panică deoarece  peria de păr rămânea plină de fire lungi blonde atunci când  se pieptăna. A început să caute remedii.
Sfânta Vineri i-a recomandat ceaiul de rădăcină de brusture și urzici . A  alergat luni de zile zdrelindu-și frumoasele mâini prin buruieni,  alegând brusturii și urzicile cele mai frumoase. Luni de zile casa a mirosit a ceai de brusturi cu urzici, iar părul ei de asemenea.  Sfânta Miercuri cealaltă bună sfătuitoare i-a dat altă rețetă cu care a reușit să alunge pe toată lumea din jurul ei. Aceasta conținea usturoi pisat iar cele 30 de minute   in care trebuia să reziste cu rețeta aplicată pe cap   casa se golea , toată lumea își amintea că are o întâlnire urgentă undeva în oraș….Până la  urmă  copiii au  rugat-o să renunțe.

Avea nevoie de ajutor, profesionist,  și sătulă de experiențe pe pielea ei a început să fie mai atentă în magazine la produsele pentru regenerarea părului. Căuta  în special produse românesti de calitate, cu un raport calitate – preț cât mai echilibrat. A început să experimenteze diferite mărci, și după încă un an s-a hotărât pentru produsele Gerovital  . Acum poate recomanda  oricui  doctorul personal al parului tau – Farmec   cu   toată gama de  produse   șampon  anti-cadere , masca regeneranta, ser vârfuri despicate,  șampon regenerant și mai ales gama Gerovital Tratament Expert

 .  Efectul s-a văzut în câteva săptămâni.  E foarte mulțumită , părul ei nu mai este ceva pentru care să-și facă griji  și-a recăpătat frumusețea și strălucirea și volumul de odinioară. Iar culoarea naturală  adusă de vârstă  îi dă un aer vintage care îi stă chiar bine.
 Da oglinda este iar prietena ei .

Articol scris pentru Superblog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.